Wij zijn leuke vakantiebestemming.nl

”Onze missie is om de leukste vakantiebestemmingen te ontdekken”

Fan van reizen en schrijven

Wij van Leukevakantiebestemming.nl zijn fan van reizen en hebben een grote passie ontwikkeld voor schrijven. Wij vinden het enorm leuk om over onze reizen te schrijven, maar vinden het ook geweldig om met mensen in contact te komen. Heb je zelf iets leuks meegemaakt om te delen met andere? Neem dan gelijk even contact met ons op! 

Hoe begon het

 

Marieke begon al vroeg met reizen en ging op haar achttiende al op wereldreis met haar beste vriendin Sara. Sindsdien is ze verslaagd geworden aan reizen en deelt ze dit graag met andere. Dit resulteerde in een kleine reisblog die ze deelde met haar familie en vrienden. 

Ze ontmoette in Thailand nieuwe vrienden en één van die vrienden was Anthony. Net zo verslaafd aan reizen en ook een enorme passie voor schrijven. Er bloeide een mooie vriendschap op en ze besloten hun krachten te bundelen!

Dit resulteerde in leukevakantiebestemming.nl. Ze deelde hier niet alleen hun eigen reizen, maar wilde iedereen de kans geven om hun reiservaringen te delen en tips te geven aan nieuwe reizigers!